AstroImaginarium – Rak

Ključna reč – porodica
Dom je ključno mesto u srcu Raka, utočište i „čaura” gde sebe uvek zamišlja u okruženju bližnjih. Makar u vidu fotografija sa članovima bliže i dalje porodice i divnim uspomenama iz prošlosti. Pošto je sentimentalan, te fotografije će mu značiti mnogo više od najnovijeg komada nameštaja o kojem svi pričaju.
Rak voli stare, rustične stilove s polovine prošlog veka ali i ga privlače i predmeti sa buvlje pijace, kao i stari porodični komadi i antikviteti.
Stari baštenski nameštaj i neki vodeni detalj, kako god mali bio, i gomila biljaka i cveća, učiniće Raka istinski srećnim.
Kuhinja koja bi trebalo da je jednostavna i tradicionalna, mesto je gde se prijatelji i porodica druže i zbližavaju, zato treba da je prostrana i otvorena.
Najprijatnije mesto je ono gde može udobno da sedne sa policom za knjige na dohvat ruke.
Omiljene boje su mekane i svetle: bela, žuta i biserna (poput mesečevog odsjaja), bledo ružičasta, svetlo plava, akvamarin, zelena… sve što podseća na vodu.
Možda neće trošiti na uređenje kao Bikovi, niti biti detaljni u struktiranju i dekoraciji poput Device, ali dom Raka je pun života, udoban, topao i nudi doborodošlicu.

Leave a reply

Your email address will not be published.