O meni

Tijana Živanović‘Imaginarium’ by Tijana Živanović  je nastao kao potreba  da osmislim i realizujem netipične, umetnički nadahnute komade nameštaja.

Ovi unikatni komadi, ručno oslikani, se savršeno  uklapaju u različite enterijere stanova, kancelarija, lokala – butika, restorana, kafića, salona  i svojom ekscentričnošću im daju prepoznatljiv  šarm.

‘Imaginarium’ podseća na nešto bajkovito, alhemijsko, nešto sto može da iznedri neočekivane oblike i  kombinacije boja, tekstila i ostalih dekorativnih elemenata i da svaki prostor oboji toplinom i specifičnom energijom.

Nudim  vam nešto što nije stereotip  već nadogradnja i poigravanje, što u postojećem enterijeru  deluje šik i arty.

Bavim se izradom nameštaja “od početka” za koji je karakteristično odsustvo mainstream-a jer sadrži dozu lucidnosti kao i preradom starog nameštaja ali tako da izgleda moderno, ekscentrično, onako kako  nije radjen u epohi  iz koje potiče.  Na taj način, on suštinski ostaje svoj, zadržavam mu korpus ali ga uklapam u  kontekst savremenog života.

Takođe, savetujem vas kako da dekorišete svoje radne i rezidencijalne prostore jedinstvenim detaljima kroz zavese, jastuke, prekrivače…

Dozvolite mi da vam pomognem da i druge vide ono sto vi vidite.

Tijana