Usluge

„Imaginarium“ pruža usluge koje za cilj imaju oplemenjivanje prostora u kojem boravite ili radite, u vidu dizajniranja, prerade i proizvodnje komadnog nameštaja i prateće dekoracije. Ovo poigravanje sa oblicima, materijalima i bojama je naročito primenjivo na moderno sređene stanove, gde jedna neobarokna stolica, bidermajer fotelja ili starinski kredenac može da vas vrati u prošlost i unese dozu neprolaznog stila, kulture i tradicije.

Pomalo upadljiv i nekomercijalan, svakako unikatan, nameštaj koji dizajniram prati aktuelne trendove ali prvenstveno uvažava vaše želje, senzibilitet ili utisak koji želite da ostavite.

  •   REDIZAJN NAMEŠTAJA -preuređujem stari nameštaj ali tako da izgleda moderno, ekscentrično ili romantično. Ormari, fotelje, vitrine, stolice i stolovi će posle moje intervencije dobiti nov život a vi ćete dobiti jedinstven komad nameštaja koji ćete još više voleti
  •   UNIKATNI NAMEŠTAJ – dizajniram nameštaj koji se odlično uklapa u svaki enterijer a njegova unikatnost će i vas izdvojiti. Odlikuje ga funkcionalnost, smelost i ekstravagantnost.
  •   DEKORACIJA ENTERIJERA – Savetujem vas kako da preuredite vaše domove i druge objekte poput kancelarija i lokala različitih namena. Pomoći ću vam da povežete neusklađene boje i stilove u enterijeru.
  • KREIRANJE SCENOGRAFIJE ZA FOTOGRAFISANJE – Nudim vam celokupno rešenje za fotografisanje, bilo da je u pitanju editorijal, katalog, predstavljanje proizvoda ili nešto lične prirode poput slikanja za porodične albume.
  • DEKORACIJA I STILIZACIJA IZLOGA – Stilizujem i dekorišem izloge tako da budu drugačiji, tematski, unikatni, da privuku pažnju prolaznika i izdvoje se u masi sličnih radnji. Izlog je jedini medij u oglašavanju gde možete postići trodimenzionalnost i šteta je to ne iskoristiti.

Kada ne radim nameštaj po porudžbini, po svom nahođenju preuređujem komade za prodaju koje možete videti na sledećim lokacijama:

    1. Butik VidiVidi! (Njegoševa 32, Vračar)
    2. Fab living by Una, concept store (Krunska 50)

Za ostalo, što nije prodato a trenutno ovde nije izloženo, možete me kontaktirati.