Usluge

„Imaginarium“ pruža usluge koje za cilj imaju oplemenjivanje prostora u kojem boravite ili radite, u vidu dizajniranja, prerade i proizvodnje komadnog nameštaja i prateće dekoracije. Ovo poigravanje sa oblicima, materijalima i bojama je naročito primenjivo na moderno sređene stanove, gde jedna neobarokna stolica, bidermajer fotelja ili starinski kredenac može da vas vrati u prošlost i unese dozu neprolaznog stila, kulture i tradicije.

Pomalo upadljiv i nekomercijalan, svakako unikatan, nameštaj koji dizajniram prati aktuelne trendove ali prvenstveno uvažava vaše želje, senzibilitet ili utisak koji želite da ostavite.

  •   REDIZAJN NAMEŠTAJA -preuređujem stari nameštaj ali tako da izgleda moderno, ekscentrično ili romantično. Ormari, fotelje, vitrine, stolice i stolovi će posle moje intervencije dobiti nov život a vi ćete dobiti jedinstven komad nameštaja koji ćete još više voleti
  •   UNIKATNI NAMEŠTAJ – dizajniram nameštaj koji se odlično uklapa u svaki enterijer a njegova unikatnost će i vas izdvojiti. Odlikuje ga funkcionalnost, smelost i ekstravagantnost.
  •   DEKORACIJA ENTERIJERA – Savetujem vas kako da preuredite vaše domove i druge objekte poput kancelarija i lokala različitih namena. Pomoći ću vam da povežete neusklađene boje i stilove u enterijeru.
  • KREIRANJE SCENOGRAFIJE ZA FOTOGRAFISANJE – Nudim vam celokupno rešenje za fotografisanje, bilo da je u pitanju editorijal, katalog, predstavljanje proizvoda ili nešto lične prirode poput slikanja za porodične albume.

Kada ne radim nameštaj po porudžbini, po svom nahođenju preuređujem komade za prodaju koje možete videti na sledećim lokacijama:

    1. Butik VidiVidi! (Njegoševa 32, Vračar)
    2. Fab living by Una, concept store (Krunska 50)

Za ostalo, što nije prodato a trenutno ovde nije izloženo, možete me kontaktirati.